sobota 28. listopadu 2015

Vánoční krabičková inspirace




Blíží se Vánoce a přináším vám malou inspiraci na balení dárků...

Krabičky jsem dělala na rýhovací podložce od WeR, jsou úplně jednoduché - stačí si připravit čtverec papíru ve velikosti, která vám bude vyhovovat. Pak na rýhovací podložce v tabulce vyhledáte body, kterých se při práci budete držet a stačí pár pohybů knihařskou kostí. Krabičky se nestřihají, neřežou, nemusíte je ani lepit (já lepím jen ,,vlomené" rohy pro větší stabilitu).

Základem je Yuletide vánoční sada Puntíků, oceňuji na ní nejen tradiční výtečnou kvalitu a pevnost papíru, ale především neokoukanou barevnost. Díky kombinaci naprosto běžných vzorů s těmi tradičně vánočně-zimními je to kolekce vpravdě sváteční. Druhé strany papírů jsou také potištěné, většinou neutrálními vzory v koordinujících barvách - nepotřebujete-li tedy celou vánoční sadu, snadno je upotřebíte jindy, jinak.




Abych nepřebila překrásné vzory papíru, zdobila jsem jen velmi jednoduše: tenkou temně červenou stužku jsem doplnila o slavnostní zlatou ve stejné šíři a ze zbytků papírů jsem s pomocí pár raznic, průchodek a nalepovacích perliček vytvořila nezbytné visačky...hotovo, připraveno. 







Přeji vám krásný adventní čas.

Petra

http://tapeva-myfavouritethings.blogspot.cz/

1 komentář:

  1. Krása, taky bych chtěla být takhle připravená :-), sada papírů je super!

    OdpovědětVymazat